Kundinformation

Sedan vi startade Svanberg Brodyr 2003 har vi drivit vårt företag som ett handelsbolag. Från och med augusti driver vi vår verksamhet i aktiebolagsform. Det innebär inte några förändringar för de flesta av er men rätt ska vara rätt och det är viktigt att veta vem man gör affärer med.

Förändringarna internt hos oss är däremot ganska stora, framförallt administrativt.

Vårt företag heter sedan sommaren 2015 officiellt Svanberg Brodyr AB med nytt organisationsnummer 556989-8488. I övrigt är de flesta uppgifter om oss samma som tidigare. Samma adress, samma telefonnummer, webbadress och e-postadresser. Vi skickar inte ut våra  prislistor per automatik utan vill ni ta del av den får ni kontakta oss.

I samband med denna förändring inför vi också en del nya rutiner, sätter ord och siffror på det vi gör varje dag och vi ska också försöka vara tydligare med både rutiner och villkor. Vi vill gärna se det som en kvalitetssäkring av inte bara våra arbeten utan också på hur vi i företaget agerar både mot våra leverantörer och våra kunder. Vårt mål är dock fortfarande vara den bästa samarbetspartnern inom framförallt broderad märkning av textila produkter. 

Vi är medlemmar i Grafiska, Grafiska Företagens arbetsgivarorganisation och använder de allmänna leveransvillkor som gäller för branschen tillsammans med några egna villkor kring hur vi vill hantera leveranstider, prissättning, kvalitetsmål m.m. De allmänna villkoren gäller rent juridiskt när inte några andra avtal har slutits mellan oss och våra kunder. 

Vi har också tecknat kollektivavtal med GS, facket för skogs-, trä- och grafisk bransch.

Våra villkor beskriver bl.a. vilken information vi behöver ha när ni gör en beställning, hur vi beräknar leveranstider, vilka krav vi ställer på original m.m. Här finns de som utskriftsvänlig pdf… 

GFs allmänna villkor heter: ”ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR FÖR GRAFISKA PRESTATIONER 2010” (ALG 10) och de finns för nerladdning eller utskrift här. (högerklicka och välj ’spara länk som…’ för att ladda ner PDF-filen)

För att läsa och skriva ut pdf-filer på rätt sätt kan du behöva hämta Adobe Reader. Klicka på bilden nedan för att starta.

Get Acrobat Reader web logo

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Mer om kakor.